Workshops theater en poppenspel voor kinderen 

Wij komen met de workshops bij jullie thuis of op een andere locatie.

Cursus Poppenspel  voor kinderen van 5 t/m 10  jaar.
De kinderen leren verschillende soorten poppen maken en deze bespelen. Ze maken een handpop, stok of sokpop. We maken met elkaar een kort verhaal, een modern sprookje of een heldenverhaal. Samen leren ze spelenderwijs hun fantasie en creativiteit te gebruiken en ontwikkelen. Maar ook zelfstandig kunnen werken komt aan bod.

Cursus start op aanvraag of workshop van 2 uur. Maximaal 10 kinderen. Geschikt voor buitenschoolse opvang, basisscholen of bij mensen thuis. Prijs: €15,50 per kind of per persoon.

Sokpop

Theaterworkshop voor de leeftijd 6 t/m 10 jaar.
Al lang een keer een eigen theaterstuk willen maken? Dat kan in deze workshop. Via rollenspel en improvisaties werken we aan een kort theaterstuk. (Je mag ook verkleed komen of verkleedspullen meenemen!) Eigen inbreng en lef om te spelen is wel een pré als je ‘op de planken wilt leren schitteren’. Maar geen paniek: spelplezier en met elkaar spelen is net zo belangrijk als een mooie theaterstuk.

Voor scholen, buitenschoolse opvang en particulieren,  zoals voor een verjaardagsfeest. Prijs en workshop op aanvraag.  Tijden: 2 uur / kosten: €15,00 per kind.

Cursus Poppenspel voor kinderen
Theater en poppenspel workshop

Sprookjes maar dan anders. Leeftijd: 4 t/m 8 jaar
Spelplezier en samenspel staan in deze workshop centraal.
In deze spelworkshop gaan we uit van bestaande sprookjes maar die worden op een verrassende manier bewerkt en modern gespeeld. Door middel van improvisaties en rollenspel spelen de kinderen hun favoriet sprookje maar dan op een hele eigen en speelse manier. Presentatie mogelijk!

Op aanvraag. Voor scholen en particulieren. B.v. voor een verjaardagsfeest.  Duur: 2 uur. Kosten: €15,00 euro per kind.
U kunt naar een filmpje kijken van een schakelklas in een bewerkt sprookje. Klik daarvoor hier.

Workshop geluksdoosjes maken (en poppen)

Je eigen geluksdoosje maken. Leeftijd: vanaf 5 jaar. Voor kinderen en volwassenen. Duur: 1 uur. 
Een workshop van circa 1 uur of 1,5 uur voor kinderen en volwassenen. Je maakt je eigen geluksdoos die je mooi versierd en waar je een eigen verhaal bij maakt en gelukssteentjes of poppetjes maakt om in te doen. Voor familiefeesten en buitenschoolse opvang en verjaardagsfeesten.

Kosten: €17,00 per persoon. Circa 10 personen Incl. materiaalkosten.

Poppenspel en muziek op schoot voor peuters van 1,5 t/m 3,5 jaar.
Samen van een kleine voorstelling rond een thema genieten, liedjes zingen, een spelletje doen met je ouders samen en andere kinderen in een grote kring ! Voor peuters is dat al een hele belevenis. Thema’s: verjaardag, feesten zoals Sinterklaas of Kerstmis en de jaargetijden.

Duur: 35 minuten.
Poppenspel op schoot is te boeken voor groepen vanaf 10 kinderen. Op locatie voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, kleine theaters en op voorscholen. 

Poppenspel op schoot

U kunt naar een kort fragment uit het RTV Utrecht programma ‘in het theater’ met Emma Velema kijken, waarin zij samen met Ina Geisler een pop gaat maken. Klik daarvoor hier.

Alle prijzen zijn incl. btw en excl. reiskosten van €0,30 per kilometer.