Je kunt eindeloos blijven piekeren of praten over wat je dwars zit. En je kunt er ook eens speels en accepterend naar kijken. Bekijk de huidige situatie als uitdaging en maak er een tekening, verhaal of lied van. Welke kunstzinnige ingang past bij jou en hoe kan het jou helpen? Geef je situatie een concrete vorm zodat je het van een afstand kunt bekijken.

Ik ga samen met jou op zoek naar blokkades, bekijk je mooie imperfectie en begeleid je bij het vinden naar antwoorden. Ik gebruik de methode van ervaringsgericht coachen: voelen, vertrouwen, jezelf accepteren, door creatieve of wandelcoaching.

Hoe kan creatieve coaching eruit zien? Dat is helemaal afhankelijk van jouw vraag. We beginnen na een intake bijvoorbeeld met een korte lichaamsoefening, gevolgd door een kunstzinnige opdracht zoals het maken van een tekening of het spelen van een rol. Naar aanleiding daarvan bespreken we wat er met je gebeurt. Creatieve coaching is dus een combinatie van praten en doen. We kiezen een creatieve vorm die past bij jou.

previous arrow
next arrow

Voor wie is de creatieve spelcoaching of wandelcoaching? 

  • Kinderen in een scheiding plus hun familie 
  • Stiefouders - samengestelde gezinnen  
  • Mensen in veranderprocessen van werk of privé       
  • Kinderen/tieners met contactproblemen of emotionele problemen. 

Tarieven: 

Een persoonlijk kennismakingsgesprek van 45 minuten kost 25,00 euro.                                 'Gescheiden gezin'. Helende tekening.         
Daarna: €70,00 euro per een uur.

Voor 1,5 uur : 95,00 euro.
Kinderen tot en met 14 jaar: €54,00 euro per uur.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.

Hoe lang een coachingstraject duurt is afhankelijk van de coachvraag. Een voltooid coachtraject ligt tussen de drie tot tien bijeenkomsten.

Het Kiescoach traject voor kinderen van 6 t/m 10 jaar in scheidingssituaties kan individueel of in een kleine groep van maximaal 5 kinderen. Voor meer informatie kijk onder de knop Kiescoaching voor kinderen- en hun ouders. Voor kleuters van 4 t/m 6 jaar is een aangepast Kiescoaching traject van zes bijeenkomsten. Er word gewerkt met poppenspel, muziek en andere creatieve werkvormen.

Aanbieding: in groepsverband van minimaal 3 kinderen betaald u voor een traject van drie bijeenkomsten 90,00 euro per kind. 

Het opzeggen of verschuiven van een afspraak mag uiterlijk 1 dag van te voren gebeuren. De kosten worden anders in rekening gebracht. Minima en studenten kunnen korting krijgen. Neem hierover contact met mij op. Prijzen zijn geldig vanaf januari 2019.

Scholen en hulpverleningsinstanties kunnen mij inhuren als Kiescoach/trainer. Begeleiding van kinderen in scheidingen.

Kijk ook op: www.kiesvoorhetkind.nl