Mobile act met poppen en muziek. De tuintroubadoers.

Voor buitenfeesten, festivals, tuinen van verzorgingshuizen en op afstand.

De zingende tuintroubadours Emma en Ina: speciaal in deze tijden van Corona bieden wij op een veilige afstand muzikaal poppenspel. 

Klik hier voor de teaser: https://www.youtube.com/watch?v=c1v64RmPMso&t=4s  .

Wij komen graag ook bij jullie langs. Mail naar: info@aldo.nl of bel: 0610783033 met Ina Geisler.


In de winter of herfst kom ik langs met de ijsberen act: kleine ijsbeer op reis.
Een mobile act met een grote ijsschots en een interactief verhaal voor alle leeftijden.

En natuurlijk komt hij allerlei andere dieren tegen zoals pinguïn en familie rob. Maar dan mist kleine beer zijn mama en moeten jullie helpen om mama beer te vinden. Kijk hier op de foto zie je hoe blij mama ijsbeer is en hoe goed ze kan zoenen ? (Foto: tijdens Glow in the park; 2019 in Utrecht.)

————————————————————————

In de overige jaargetijden kom ik graag bij jullie langs met het mobiele verhaal van ‘de Utrechtse broodmannetjes’.

Broodmannetjes

En natuurlijk kunnen het ook de Amsterdamse, Rotterdamse of Den Haagse broodmannetjes zijn (en vele andere plaatsen!) Bakkersvrouw Kaatje bakt heerlijke Hollandse broodjes: bruin, wit met maanzaad of knip. Maar nu willen de mensen allemaal rare soorten brood: baget en croissant of panini en Kaiserbroedchen !!! Nou dat heeft ze niet. Gelukkig krijgt ze hulp van bakkersjongen Kees. Die weet wel hoe je die broodjes bakt. Maar dan gebeurt er iets geks: in de broodmand waar alle broodjes in zitten gaan ze met elkaar vechten. Ups: erger dan mensen. Maar uiteindelijk komt alles goed en mogen jullie meehelpen om echte broodmannetjes te maken. Een hilarische voorstelling voor elk straatfeest of festival.