Gebeurtenissen

Herfstfeest Ijsclub Siberia in het Gagelbos in Utrecht; gratis toegankelijk

Kom met de hele familie een herfstwandeling maken en kom diverse verhalenvertellers, muzikanten en poppenspelers tegen die jullie een leuk en herfstig verhaal vertellen. Vertel het door! Welkom op dit gratis toegankelijke herfstfeest in Overvecht.


29 augustus 2023 0

Herfstmarkt Dorpsboerderij de Brink Zeist; gratis

Een echte herfstmarkt met diverse kraampjes en optredens en ook met poppenspel en/of workshops herfstdieren maken. Kom je ook? Welkom op 8 oktober in Zeist.


29 augustus 2023 0

Boerderijdieren op reis 4+ openbaar

Deze voortelling is openbaar en vanaf 14.00 uur ben je welkom op de Kinderboerderij – of al eerder, maar om 14.30 uur begint de voorstelling. Komen jullie ook kijken? Ga gauw op de site om te reserveren. www.kinderboerderijotterspoor.nl . Welkom iedereen.


29 augustus 2023 0

Festival de Marionette in Charleville-Mezieres; Frankrijk

Eindelijk lukt het om eens naar het poppentheaterfestival in Charleville te gaan: met collega poppenspelers van de NVP; nederlandse vereniging van poppenspelers. Heb er veel zin in!


29 augustus 2023 0

De dierenschool voor OGD in Delft; besloten

Mijn bonuszoon Jesse werkt bij OGD in Delft en vroeg of ik voor de medewerkersdag poppenspel voor de kinderen van de medewerkers van OGD kan doen! Nou en of: twee voorstellingen en een workshop. Leeftijd: 3 t/m 10 jaar. Feest dus….:-)


29 augustus 2023 0

Korte voorstellingen tijdens Knotshockey in Wijk bij Duursteede; besloten

Knotshockey…. wat is dat nou weer? De kinderen van groep 3,4 en 5 van diverse scholen in Wijk komen kennis maken met een speelse en leuke manier van hockeyen: knotshockey! En Albertjan en ik gaan in de pauzes korte voorstellingen spelen en muziek maken. Voor de leuk tussendoor ! Nou, ik ben benieuwd!


29 augustus 2023 0

Open monumentendag in Slot Zeist; diverse korte voorstellingen. Gratis

Het hele weekend is het Open monumentendag en op zondag 10 september speel ik in de thuin van het Slot Zeist diverse korte voorstellingen van Bi-Ba Bosbeesten met muzikant Albertjan Haan. Welkom iedereen ; gratis toegankelijk en er zijn de hele middag lang diverse act’s en voorstellingen.


29 augustus 2023 0

Mijn eigen huis…. ; try out Dorpsboerderij de Brink (besloten)

Eerste try-out fase voor de nieuwe voorstelling over ‘bij mij thuis’of: ik bouw mijn eigen huis. Thema van de Kinderboekenweek.


29 augustus 2023 0

Workshop poppenspel 7+ in Utrecht ; besloten

De kinderen gaan zelf een sokpop en/of een handpop maken. En uiteraard ermee spelen! De poppen willen ook namen hebben en met elkaar spelen; uiteraard. Ik geef niet vaak meer kinderfeesten maar nu toch weer even. Het is zo leuk om te doen en de kinderen zien genieten. 🙂


29 augustus 2023 0

De dierenschool besloten voorstelling voor de Meerklank

Juf Mieke neemt afscheid van school omdat ze al een aantal jaar met pension is en nu ‘echt’ gaat stoppen. Dat is wel een voorstelling waard. Dan kom ik graag met de dierenschool. Op naar een volgende stap kinderen.


30 mei 2023 0