Agenda

Ina Geisler geeft voorstellingen en cursussen op diverse locaties. Zij komt naar scholen, speciaal basisonderwijs, voorscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en verzorgingshuizen, theater, winkelcentrum, bibliotheek en buurthuis. Ook speelt Aldo op bedrijfs- of teamuitjes, jubileum, festival, nationale voorleesdagen, kinderboekenweek, en nog veel meer evenementen. Ook verzorgd ze trainingen spel en poppenspel voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers op aanvraag en op maat. Vraag een offerte aan.

Sorry, the requested event is not available!
 • ma
  06
  jun
  2022
  14.30 uurHistorische moestuin in Doorn (Bartimeus)

  In de historische moestuin van Bartimeus in Doorn mag weer van alles gebeuren; muziek, voorstellingen en uiteraard werd ik ook weer gevraagt om een voorstelling te komen spelen. Kom kijken naar: de dierenschool 4+ en familie en geniet van het verhaal en de liedjes. Ik deel binnenkort nog het adres. Welkom.

 • zo
  12
  jun
  2022
  15.00 uurPolanentheater Amsterdam

  Ter afsluiting van de improvisatie circel training van Andre Besseling is er een openbare voorstelling waar alle cursisten laten zien wat improviseren inhoud via de circel training. Welkom en ik deel nog de website waar je kunt reserveren. Ina Geisler

 • zo
  26
  jun
  2022
  11.00 - 12.30 uurKinderboerderij de Brink in Zeist

  Op zondagochtend 26 juni om 11.00 uur zijn jullie welkom voor een voorstelling met poppen in het nieuwe Amphietheater van de kinderboerderij de Brink in Zeist. Kosten: 5,00 euro per persoon. Plus aansluitend zelf met poppen spelen. Welkom op de Brink.

 • wo
  06
  jul
  2022
  ochtendBasisschool de kleine Vliegenier

  Een juf die met pension gaat en afscheid neemt van al 'haar' kleuters 😉 uiteraard hoort daar een leuke poppentheatervoorstelling bij. Nou juf; wij: Ina met haar poppen komen eraan en zorgen voor een heel fijn afscheid. Daaag.