Agenda

Ina Geisler geeft voorstellingen en cursussen op diverse locaties. Zij komt naar scholen, speciaal basisonderwijs, voorscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en verzorgingshuizen, theater, winkelcentrum, bibliotheek en buurthuis. Ook speelt Aldo op bedrijfs- of teamuitjes, jubileum, festival, nationale voorleesdagen, kinderboekenweek, en nog veel meer evenementen. Ook verzorgd ze trainingen spel en poppenspel voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers op aanvraag en op maat. Vraag een offerte aan.

 • do
  11
  mei
  2023
  do
  29
  jun
  2023
  11.00 - 14.00 uurObs de Sterrenkijker in Leerdam

  Ik ben gevraagd om aan Nieuwkomerkinderen (dus kinderen die nog nauwelijks Nederlands spreken) drama en poppenspelles te komen geven. En in zeven keer op een donderdagochtend-middag kun je echt iets betekenen. Ik heb er heel veel zin in en met de kinderen samen maak ik er een speelse en uitnodigende les van met veel poppenspel.

 • za
  03
  jun
  2023
  11.00 en 12.00 uurTeun kinderopvang in Amersfoort

  Bij Teun kinderopvang hebben ze besloten om een dag per jaar een juffen en meesterdag te doen en er een groot feest van te maken op deze zaterdag. Albertjan Haan de muzikant en ik gaan met de bi- ba bosbeesten langs om te kinderen te laten meedoen en te laten genieten van deze voorstelling.

 • wo
  07
  jun
  2023
  14.30 uurMoestuin Utrecht Laan van Maarschalkerweerd 2

  De afgelopen twee maanden mocht ik al op woensdagochtend of middag voorstellingen komen spelen in de Orangerie op de Moestuin in Utrecht. En nu kom ik voor de derde keer: met de dierenschool voor iedereen vanaf 3 jaar en familie. Voor reserveren en meer info kijk op: www.moestuinutrecht.nl onder activiteitenkalender. Welkom bij de dierenschool.

 • di
  13
  jun
  2023
  15.30 uurDantelaan in Utrecht

  Gewoon op een dinsdagmiddag op een bso gaan spelen met de bi-ba bosbeesten, dat gaat vandaag gebeuren bij bso de Stampertjes. Zet alles maar neer voor een leuke middagvoorstelling 😉

 • za
  24
  jun
  2023
  13.00 - 18.00 uurPark Vollenhove in Zeist, Laan van Vollenhove

  Het eerste buurtfeest sinds lange tijd weer met en voor buurtbewoners van Vollenhove. En om half 2 de voorstelling: bi-ba bosbeesten plus aansluitend een workshop je eigen bosbeest maken. Komen jullie ook? Gratis toegang (en lekkere hapjes worden er ook nog aangeboden 😉

 • ma
  03
  jul
  2023
  11.30 uurDe Meerklank SO in Zeist

  Juf Mieke neemt afscheid van school omdat ze al een aantal jaar met pension is en nu 'echt' gaat stoppen. Dat is wel een voorstelling waard. Dan kom ik graag met de dierenschool. Op naar een volgende stap kinderen.