Agenda

Ina Geisler geeft voorstellingen en cursussen op diverse locaties. Zij komt naar scholen, speciaal basisonderwijs, voorscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en verzorgingshuizen, theater, winkelcentrum, bibliotheek en buurthuis. Ook speelt Aldo op bedrijfs- of teamuitjes, jubileum, festival, nationale voorleesdagen, kinderboekenweek, en nog veel meer evenementen. Ook verzorgd ze trainingen spel en poppenspel voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers op aanvraag en op maat. Vraag een offerte aan.

 • zo
  24
  dec
  2023
  vr
  05
  jan
  2024
  verschillende tijdenDorpsboerderij de Brink, de Boswerf, wijkcentrum Volle hof , bieb in Bunnik

  Ook dit jaar is er een Kersteditie van kunstkaravaanzeist.nl http://www.kunstkaravaanzeist.nl . Met veel zang en poppentheater voor alle leeftijden.Welkom.

 • vr
  05
  jan
  2024
  11.00 uur Wijkcentrum 't Volle hof in Vollenhove/ Zeist

  Het mannetje van de maan komt naar de aarde om vriendjes te maken. Een voorstelling over anders zijn en vriendschap. Aansluitend een workshop : je eigen vriendje maken uit karton. Info en reserveren: www.kunstkaravaanzeist.nl .http://www.kunstkaravaanzeist.nl  Welkom.

 • di
  09
  jan
  2024
  vr
  27
  dec
  2024
  19.00 uurDe Paraplu in Zeist

  De Paraplu is een vereniging voor mensen met een beperking en bied op dinsdag en donderdagavonden in diverse steden en locaties culturele en fijne activiteiten voor iedereen die zich daarvoor opgeeft. Ik geef vanaf nov.'23 theater en poppenspel lessen of bijeenkomsten. Heel gezellig en super leuk om te doen. Uiteraard ook heel leerzaam. 🙂

 • zo
  14
  jan
  2024
  15.00 uurCultuurhuis Montfoort

  Een openbare voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar en familie bij Cultureel Montfoort in het cultuurhuis. Via deze site kun je kaartjes reserveren: www.cultureelmontfoort.nlhttp://www.cultureelmontfoort.nl . Welkom bij de voorstelling. En aansluitend mag je je eigen bi-ba bosbeesten ontwerpen en kleuren.

 • za
  27
  jan
  2024
  15.00 - 16.30 uurSteynlaan Zeist

  Zo graag wilde deze jarige Jet een workshop theater spelen voor haar verjaardag 🙂 dat komt dus helemaal goed! Ik laat de negen meiden zeker kennis maken met theaterspel en uiteraard ook met verkleden en rollenspel. Ik weet zeker dat ze de sterren van de hemel spelen 🙂

 • zo
  28
  jan
  2024
  11.00 tot 12.00 uurDorpsboerderij de Brink

  En weer een jarige die heel erg van dieren houd en zijn feestje op de kinderboerderij geeft. Ik speel voor de hele familie en al zijn vriendjes: boerderijdieren op reis. En neem ook een poespop mee want daar houd de jarige Job ook van!

 • wo
  31
  jan
  2024
  9.00 uurVleuten/ Leidsche Rijn

  Voor de kleuters van de Vrije school in Leidsche Rijn gaan Albertjan de muzikant en ik de voorstelling: bi-ba bosbeesten spelen. Superleuk om hier weer te mogen komen. Ik ben al vaker op deze bijzondere school geweest. Met theaterlessen en nu met de bi-ba bosbeesten.

 • ma
  19
  feb
  2024
  zo
  25
  feb
  2024
  verschillende tijdenverschillende locaties in Zeist en Austerlitz

  ook in de voorjaarsvakantie komt de kunstkaravaanzeist.nl weer met leuke activiteiten voor de hele familie vanaf 19 t/m 25 februari'24. Welkom allemaal. Meer info volgt op de site. Reserveer je kaartjes vanaf 1 februari via de ticketlink op de site.

 • wo
  21
  feb
  2024
  17.00 - 20.00 uurFort Jutphaas in Nieuwegein

  Een klein festival georganiseerd in het kader van de Lichtjesroute op Fort Jutphaas. Meer info volgt. Ik verzorg een workshop schimmenspel doorlopend vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur. Welkom allemaal. Een gratis familieactiviteit.

 • do
  22
  feb
  2024
  14.30 tot 16.00 uurWijkcentrum Binnenbos in Kerckebosch/Zeist

  Tijdens de Voorjaarsvakantie speel ik de voorstelling: Ridder Ronald op avontuur tijdens kunstkaravaanzeist.nl. (vanaf 1 februari kunt u kaartjes bestellen via de ticketlink.)

  Zie hier de link naar de voorstelling: https://www.aldo.nl/poppentheater/ridder-ronald-op-avontuur/#page-content .

 • di
  12
  mrt
  2024
  vr
  15
  mrt
  2024
  9.00 tot 12.00 uurKindcentrum Werelds Vianen

  Alle kleutergroepen van het Kindcentrum Werelds in Vianen krijgen op deze twee dagen uitleg over poppenspel en ze maken zelf poppen en een kleine voorstelling. Veel zin in om dit samen te doen met de leerkrachten.

 • za
  16
  mrt
  2024
  10.00 - 16.00 uurBasisschool Het Fontijn in Barneveld

  Een dag voor alle geinteresseerden van het poppenspel.

 • ma
  18
  mrt
  2024
  9.00 - 12.00 uurDan Haag

  Voor opnames van een omroep ga ik de poppenspelers coachen in het spel voor de kamera. Een uniek project.

 • vr
  22
  mrt
  2024
  10.00 tot 11.00 uurStint Josephschool Vinckeveen

  De eerste try-out voor de nieuwe voorstelling: eigen-wijs samen bouwen. Ben benieuwd naar de reacties van groepen 1 t/m 3.

 • do
  11
  apr
  2024
  8.30 tot 10.30 uurAICS Zuidcampus Amsterdam

  Ook internationale scholen zoals de AICS willen graag een workshop poppen maken en spel. Via het CJP pas kan dat geboek worden voor MBO scholen en andere voorgezet onderwijs. De voertaal is Engels ...; lets make puppets and play with them.

 • zo
  14
  apr
  2024
  13.00 - 17.00 uurBij de Fortwachter Nieuwegein

  Op zondag 14 april is het Culturele zondag in Nieuwegein en de Fortwachter doet ook mee. Ik kom meedoen want ja: duurzaamheid en goed bezig zijn met de Natuur ligt me aan het hart. Zondag dus vandaag zit het Aldo theater met de voorstelling: Prinses Hergebruik in de kas. De Ridder Rommel is op grote vaart en heeft heel veel rommel achtergelaten: plastic, papier ach: helpen jullie mee om van die rotzooi iets moois te maken ? Heel graag. Welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Kom lekker meedoen en geniet ondertussen van een drankje en een wandeling.

 • do
  18
  apr
  2024
  ochtendBasisschool Dolfijn in Driebergen

  Ze hebben meerdere kleuterklassen en zo speel ik 3x op deze ochtend: De dierenschool. Veel zin in.

 • za
  27
  apr
  2024
  9.00 tot 15.00 uurLepelenburg in Utrecht

  Het is weer Koningsdag en op het Lepelenburgplein is het Koningskinderenmarkt. Kom gezellig langs want het Aldo theater speelt diverse korte voorstellingen en biedt workshop poppen maken en handpanspel. Heerlijk feesten.

 • zo
  28
  apr
  2024
  vr
  10
  mei
  2024
  verschillende tijdenDiverse locaties in Zeist en Austerlitz

  Ik heb weer een mooi en divers programma samengesteld met diverse kunstenaars en theatermakers uit de regio. B.v. 28 april: workshop schilderen met vogel Doe met Marie-Louise, 3 mei premiere van : Eigenwijs bouwen, de nieuwe voorstelling van het Aldo theater met muzikant Albertjan Haan en nog veel meer. Vanaf 2 april kun je reserveren via: kunstkaravaanzeist.nl 

 • vr
  03
  mei
  2024
  14.30 uurDe Boswerf, Prins Hendriklaan in Zeist

  Ina wil een huis bouwen en vind een prachtige plek bij een boom in het bos. Hier woont ook al de schildpad en de slang en  nog veel meer dieren. De bouwvakker gaat aan de slag en wil de boom omhakken. Die staat in de weg! Maar dan gaat de boom praten en alle dieren ook.... nee, dat mag niet Ina: je kunt hier niet bouwen. En waar moet Ina dan wonen? Nou bij de boom en de dieren natuurlijk! (de nieuwe voorstelling van het Aldo theater is nog in de maak en 3 mei is de premiere.) Welkom iedereen vanaf 4 jaar en familie.