Agenda

 • ma
  03
  jan
  2022
  11.00 uurBSO Raphael in Utrecht

  Bij de bso Vriendjes Raphael in Utrecht komt het Kerstverhaal gewoon nog in het nieuwe jaar langs. Heerlijk met alle dieren die ook Kerst willen vieren onder een dennenboom met lichtjes aan de takken. Deze speciale bso opvang is voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of geestelijke bijzonderheid. Heel leuk om in het Nieuwe jaar 2022 bij ze te mogen komen.

 • wo
  05
  jan
  2022
  10.00 uurOnline ; door Covid kon het niet op de theaterboerderij

  In de tweede helft van de Kerstvakantie ga ik voor cultuur op de Utrechtse heuvelrug een besloten voorstelling verzorgen voor 6 gezinnen. Fijn om ze te mogen verwelkomen en ik weet zeker dat ze het leuk vinden. Helaas kon het live optreden niet doorgaan maar er is een filmopname gemaakt die hier te zien is: https://www.youtube.com/watch?v=ekLCN_EOwkc  veel kijkplezier.

 • za
  24
  sep
  2022
  10.30 - 15.30 uurLandgoed Zonheuvel in Doorn

  In samenwerking met Marjolein Wagter van compagnie with balls verzorgd het Aldo theater deze dag workshops en een voorstelling in het kader van: WERELDVERBETERAARS  of: theater en circusdag voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. Ze maken zelf objecten, poppen en leren allerlei circus of spectacelact's die ze tijdens de afsluitende parade aan de ouders laten zien. Een speciale dag voor kindenbrandwondencentrum.nl .