Agenda

Ina Geisler geeft voorstellingen en cursussen op diverse locaties. Zij komt naar scholen, speciaal basisonderwijs, voorscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en verzorgingshuizen, theater, winkelcentrum, bibliotheek en buurthuis. Ook speelt Aldo op bedrijfs- of teamuitjes, jubileum, festival, nationale voorleesdagen, kinderboekenweek, en nog veel meer evenementen. Ook verzorgd ze trainingen spel en poppenspel voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers op aanvraag en op maat. Vraag een offerte aan.

 • zo
  01
  okt
  2023
  14.30 uurKinderboerderij Otterspoor in Maarssenbroek

  Deze voortelling is openbaar en vanaf 14.00 uur ben je welkom op de Kinderboerderij - of al eerder, maar om 14.30 uur begint de voorstelling. Komen jullie ook kijken? Ga gauw op de site om te reserveren. www.kinderboerderijotterspoor.nl . Welkom iedereen.

 • zo
  08
  okt
  2023
  10.00 tot 17.00 uurDorpsboerderij de Brink in Zeist

  Een echte herfstmarkt met diverse kraampjes en optredens en ook met poppenspel en/of workshops herfstdieren maken. Kom je ook? Welkom op 8 oktober in Zeist.

 • do
  19
  okt
  2023
  13.00 - 17.00 uurGagelbos in Utrecht Overvecht

  Kom met de hele familie een herfstwandeling maken en kom diverse verhalenvertellers, muzikanten en poppenspelers tegen die jullie een leuk en herfstig verhaal vertellen. Vertel het door! Welkom op dit gratis toegankelijke herfstfeest in Overvecht.