Agenda

Ina Geisler geeft voorstellingen en cursussen op diverse locaties. Zij komt naar scholen, speciaal basisonderwijs, voorscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en verzorgingshuizen, theater, winkelcentrum, bibliotheek en buurthuis. Ook speelt Aldo op bedrijfs- of teamuitjes, jubileum, festival, nationale voorleesdagen, kinderboekenweek, en nog veel meer evenementen. Ook verzorgd ze trainingen spel en poppenspel voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers op aanvraag en op maat. Vraag een offerte aan.

 • do
  01
  dec
  2022
  16.30 uurDe Tovertuin in Zeist

  Een Sinterklaasvoorstelling speciaal voor peuters. Met in de hoofdrol kleine krokobil die voor het eerst de Sint ontmoet. Spannend en leuk, vooral omdat zijn vriendjes erbij zijn.

 • do
  01
  dec
  2022
  vr
  02
  dec
  2022
  9.00 - 10.00 uurKDV Zevenmijlslaarssen in Mijdrecht

  Of de Sint ook naar krokobil en zijn vrienden komt? Tuurlijk wel; met de stoomboot uit Spanje. En Kroki moet nog snel een tekening maken en zijn laarssen zetten. Oh wacht en zingen natuurlijk! Twee besloten voorstellingen op 1 en 2 december voor peuters van de Zevenmijlslaarssen. Ik kom met grooooote stappen naar jullie toe. Met alle dierpoppen en veel plezier.

 • wo
  14
  dec
  2022
  15.00 - 16.30 uurMovisie in Nieuwegein

  Welkom bij een van de workshops van het Aldo theater. kom zelf een sokpop maken zodat je er thuis lekker mee kunt spelen. Tijden: 15.00 - 15.30 - 16.00 uur. Welkom bij een van de workshops.

 • vr
  30
  dec
  2022
  - in Maarn

  Voor meer informatie kijk op: www.kunstkaravaanzeist.nl . Begin december wordt het programma van de Kerstvakantie weer openbaar gemaakt. Welkom bij de workshops.

 • di
  03
  jan
  2023
  12.00 - 13.30 uurMovisie, Buurtplein Zuid in Nieuwegein

  En weer organiseerd Movisie in Nieuwegein een dag in de kerstvakatie met poppenspel en workshop pop maken. Welkom iedereen vanaf 4+ en familie. Meer info volgt.

 • vr
  06
  jan
  2023
  Bibliotheek Bunnik

  Tijdens de kunstkaravaan bonte boel speel ik de voorstelling bibabosbeesten ook in de bibliotheek in Bunnik. Een  nieuwe samenwerking. Tijd wordt nog bekendgemaakt. Welkom bij deze openbare voorstelling plus workshop.

 • zo
  16
  apr
  2023
  14.30 - 16.30 uurDe Hoeve in Den Dolder

  Dees en Koen Wilgenhof - Sodar hebben mij uitgenodigt om een familievoorstelling te komen spelen op de Hoeve of de Willem Arends Hoeve in Den Dolder. 16 april is het zo ver: met alle kriebelbeesten en live muziek van Albert-Jan Hahn op de handpan etc is er een openbare voorstelling plus aansluitend workshops je eigen kriebelbeest maken. Verdere informatie volgt in het nieuwe jaar 2023 .