Agenda

Ina Geisler geeft voorstellingen en cursussen op diverse locaties. Zij komt naar scholen, speciaal basisonderwijs, voorscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en verzorgingshuizen, theater, winkelcentrum, bibliotheek en buurthuis. Ook speelt Aldo op bedrijfs- of teamuitjes, jubileum, festival, nationale voorleesdagen, kinderboekenweek, en nog veel meer evenementen. Ook verzorgd ze trainingen spel en poppenspel voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers op aanvraag en op maat. Vraag een offerte aan.

 • di
  09
  jan
  2024
  vr
  27
  dec
  2024
  19.00 uurDe Paraplu in Zeist

  De Paraplu is een vereniging voor mensen met een beperking en bied op dinsdag en donderdagavonden in diverse steden en locaties culturele en fijne activiteiten voor iedereen die zich daarvoor opgeeft. Ik geef vanaf nov.'23 theater en poppenspel lessen of bijeenkomsten. Heel gezellig en super leuk om te doen. Uiteraard ook heel leerzaam. 🙂

 • vr
  21
  jun
  2024
  17.30 - 21.00 uurDorpsboerderij de Brink in Zeist

  Midzomeravond ; zomer dus en de langste dag van het jaar. Ik ga verhalen vertellen voor alle leeftijden b.v. over Maoi die de zon probeerde vast te binden en andere verhalen. En ik begeleid mezelf op de handpan. Daarna, rond 18.30 uur is er heerlijk vegetarisch eten en komt er een band die lekkere muziek speelt. uiteraard is er ook een vuurkorf en kan er nog lekker gekletst worden bij het donker worden. Welkom allemaal. Meer weten of aanmelden voor het diner: info@dorpsboerderijdebrink.nl .

 • di
  02
  jul
  2024
  10.00 uurVathorst in Amersfoort

  samen met Elles Tromp ga ik een nieuw project starten met de naam DroomStof. Een zintuigelijke spelworkshop voor voorscholen en peuters van 2 t/m 4 jaar. Op deze dag hebben we onze eerste try-out.

 • zo
  14
  jul
  2024
  11.00 uurLab Lou Weteringlaan 1 in De Bilt/ Zeist

  Vandaag ga ik voor het eerst een voorstelling spelen op deze mooie plek - broedplaats in Zeist maar als adres is het De Bilt !? En in het vervolg komen we hier elke tweede zondag van de maand (vanaf september) met een mooie voorstelling en workshop. Hou mijn website in de gaten. Vandaag zijn jullie welkom bij : Kikker met de grooooote bek plus aansluitend je eigen kikkerpop maken of : krokodil!

 • wo
  17
  jul
  2024
  11.00 - 17.00 uurAsielzoekercentrum Huis ter Heide

  De Gemeente Zeist heeft een subsidie ter beschikking gesteld om iets cultureels te regelen voor mensen in Zeist en omgeving. Ik heb het initiatief genomen om met behulp van MeanderOmnium een culturele dag te organiseren voor alle mensen in het AZC. Met poppentheater, workshops, Capoeira en een percussie workshop. Voor jong en oud. En uiteraard ook met lekkere hapjes door de bewoners zelf en popcorn etc voor de kinderen.

 • zo
  18
  aug
  2024
  do
  22
  aug
  2024
  10.00 - 17.00 uurEcolonie in Hennezel Frankrijk

  Al voor de derde keer ga ik mee doen met het Kinderfestival op Ecolonie met diverse workshops zoals: theater, poppen maken, voorstelling spelen en workshops werken met wilgentenen. Thema: het vlindereffect. Een heerlijke plek om te zijn en te werken. http://www.ecolonie.eu

 • zo
  25
  aug
  2024
  11.00 - 16.00 uurEmmaplein en op de Markt

  Het Aldo theater en de kunstkaravaanzeist.nl staan ook op het sport en cultuurfestival in Zeist. Hou de website in de gaten voor meer info.

 • zo
  15
  sep
  2024
  13.00 - 16.00 uurPlein bij Slot Zeist

  Het exacte programma komt nog. Albertjan Haan en ik gaan weer diverse act's doen op het plein bij Slot Zeist.