Agenda

Ina Geisler geeft voorstellingen en cursussen op diverse locaties. Zij komt naar scholen, speciaal basisonderwijs, voorscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en verzorgingshuizen, theater, winkelcentrum, bibliotheek en buurthuis. Ook speelt Aldo op bedrijfs- of teamuitjes, jubileum, festival, nationale voorleesdagen, kinderboekenweek, en nog veel meer evenementen. Ook verzorgd ze trainingen spel en poppenspel voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers op aanvraag en op maat. Vraag een offerte aan.

 • wo
  06
  jul
  2022
  ochtendBasisschool de kleine Vliegenier

  Een juf die met pension gaat en afscheid neemt van al 'haar' kleuters 😉 uiteraard hoort daar een leuke poppentheatervoorstelling bij. Nou juf; wij: Ina met haar poppen komen eraan en zorgen voor een heel fijn afscheid. Daaag.

 • zo
  10
  jul
  2022
  zo
  17
  jul
  2022
  diverse tijdendiverse locaties

  Dit jaar komt de Kunstkaravaan in de 1e week van de zomervakantie op verschillende plekken in Zeist, met diverse culturele activiteiten en artiesten. Theater, muziek, flow-art, dans en poppenspel door diverse Zeister en internationale artiesten. Klik op een datum voor informatie over de voorstelling en de ticketlink om te reserveren.

 • za
  16
  jul
  2022
  11.00 uur Kinderdagverblijf het Giraf

  Sommige peuters van het Giraf gaan na de zomer naar school en zodoende nemen ze afscheid. Dat doen ze door een feestje te vieren en wel met poppentheater: Krokkobil komt heel graag langs om te helpen met afscheid nemen en om het heel leuk en een beetje spannend met elkaar te hebben. Pas maar op want ik bijt in je bil 🙂

 • vr
  05
  aug
  2022
  10.00 tot 12.00 uurAbcoude bso kind en co

  Net terug van vakantie en dan weer meteen aan de bak: tuurlijk wel. Voor een bso in Abcoude, die dus in de zomervakantie hele dagen open zijn, speel ik een voorstelling en laat ik de kinderen zelf een pop maken plus een eigen, korte voorstelling. Zodat ze in de zomer nogeens lekker kunnen genieten van hun eigen creatieviteit.

 • zo
  14
  aug
  2022
  do
  18
  aug
  2022
  10.00 tot 16.30 uurEcolonie in Frankrijk ; Vogezen Thiery

  Tja je bent nooit te oud om iets nieuws te doen: voor het eerst doe ik mee met het Kinderfestival op Ecolonie en wel met poppentheaterworkshops, optredens en theaterworkshops. Verschillende leeftijden en groepen. Meer info kijk dan op: http://www.eigentijdskinderfestival.nl . Kom je ook? Er is nog plek volgens mij. En sowieso is vakantie vieren op Ecolonie een feest. Kijk op: http://www.ecolonie.eu .  Met en zonder kinderen, alleen of met je partner of een groep; iedereen is welkom die van een ecologische leefstijl houd en: eens 1 week of meer zonder mobiele telefoon wil leven 😉 echt het kan en is heerlijk relaxt. Tot ziens op Ecolonie.

 • za
  27
  aug
  2022
  10.00 uur tot 11.00 uur

  Een speciaal evenement voor ouders met kinderen die VCK aandoening hebben.

  Voor deze kinderen heb ik al voor corona vaker optredens verzorgd en nu mag het dit jaar weer. Ik verheug me erop.

 • za
  10
  sep
  2022
  3x hele dagGrietmarkt bij Slot Amerongen

  Voor de tweede keer ben ik gevraagd om 3 voorstellingen te komen verzorgen tijdens de Grietmarkt in Amerongen. Een heerlijke en leuke kunst en ecomarkt voor jong en oud. Tijden nog niet bekend maar hou de website in de gaten: www.grietmarkt.nl